Upptäck våra specialiteter på vår restaurang

Välkommen till vår restaurang, där vi erbjuder en unik och smakrik upplevelse för dina sinnen. Med vårt varierade utbud av specialiteter och vår passion för mat, kommer du garanterat att hitta något som passar just dig.

Utforska vår lunchmeny

Vi förstår vikten av en god och näringsrik lunch för att hålla energin uppe under dagen. Därför har vi skapat en lunchmeny som erbjuder en mängd olika alternativ för att tillfredsställa alla smaker och kostpreferenser.

Våra lunchrätter är tillagade med färska och lokala råvaror av högsta kvalitet. Vi strävar efter att erbjuda en balanserad måltid som ger dig både näring och njutning. Oavsett om du föredrar kött, fisk eller vegetariska alternativ, kommer du att hitta något som faller dig i smaken på vår lunchmeny.

För att ge dig en smak av vad vi erbjuder, här är några av våra populära lunchrätter:

  • Grillad kyckling med färsk sallad
  • Pasta med krämig svampsås
  • Vegetarisk curry med basmatiris
  • Fisk- och skaldjursgryta med saffransaioli

Vår lunchmeny uppdateras regelbundet för att erbjuda variation och säsongens bästa råvaror. Vi strävar efter att erbjuda dig en mångsidig upplevelse varje gång du besöker oss.

Utforska världen av vin med vår vinprovning

För vinälskare och de som vill lära sig mer om vin, erbjuder vi också spännande vinprovningar. Vår sommelier kommer att guida dig genom en resa där du får smaka på olika viner från olika regioner och lära dig om deras unika egenskaper.

Under vinprovningen kommer du att få lära dig om vinets historia, tillverkningsprocessen och vilka maträtter som passar bäst till olika typer av vin. Det är en perfekt aktivitet för både nybörjare och erfarna vinälskare.

Vi erbjuder olika typer av vinprovningar, från grundläggande till mer avancerade smakningar. Oavsett vilken nivå du befinner dig på, kommer du att få en minnesvärd och lärorik upplevelse.

Boka din upplevelse idag

Välkommen att boka din plats på vår restaurang för att uppleva våra specialiteter och delta i en spännande vinprovning. Vi ser fram emot att ge dig en minnesvärd och smakrik upplevelse.

Kontakta oss för att boka bord och få mer information om våra specialerbjudanden. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår restaurang!