Unna dig en avkopplande upplevelse på vårt spa och wellnesscenter

Välkommen till vårt spa och wellnesscenter, en oas av lugn och avkoppling mitt i stadens puls. Här kan du unna dig en stunds välförtjänt vila och ta hand om din kropp och själ. Med våra hälsoövningar, solterrass och ångbad erbjuder vi en komplett upplevelse för att främja ditt välbefinnande.

Hälsoövningar för kropp och själ

Vi tror på vikten av att röra på sig för att uppnå en balanserad livsstil. Våra erfarna instruktörer erbjuder olika hälsoövningar som yoga, pilates och meditation. Dessa övningar hjälper till att stärka din kropp, förbättra din flexibilitet och främja inre lugn och harmoni. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, finns det pass som passar just dig.

Vi erbjuder också gruppträning i form av dans, zumba och aerobics. Dessa pass är inte bara roliga och energigivande, utan hjälper också till att förbättra din kondition och öka din styrka. Våra instruktörer är välutbildade och inspirerande, och de kommer att guida dig genom varje träning för att säkerställa att du får ut det mesta av din upplevelse.

Solterrass för avkoppling och solstrålar

Vår solterrass är den perfekta platsen att njuta av solens strålar samtidigt som du kopplar av. Här kan du ligga bekvämt på solstolar och njuta av den vackra utsikten medan du låter solens varma strålar värma din kropp. En stund på solterrassen kan hjälpa till att öka produktionen av D-vitamin i din kropp, vilket är viktigt för att bibehålla en stark och hälsosam kropp.

Vi rekommenderar dock att du skyddar din hud genom att använda solskyddsmedel med hög SPF och undviker att vistas i solen under de starkaste timmarna på dagen. På så sätt kan du njuta av solens fördelar utan att riskera solskador eller överexponering.

Ångbad för avslappning och rening

Ett ångbad är en fantastisk metod för att rena kroppen och släppa på spänningar. Vårt ångbad erbjuder en varm och fuktig miljö som hjälper till att öppna upp dina porer och frigöra toxiner från din kropp. Detta kan bidra till att förbättra din hud och ge dig en fräsch och strålande look.

Ångbadet kan också hjälpa till att lindra muskelsmärta och stelhet genom att öka blodcirkulationen och minska inflammation. Det är en perfekt avslutning på en intensiv träningspass eller bara som en avkopplande stund för att släppa på stress och spänningar.

Vårt spa och wellnesscenter är en plats där du kan ta hand om dig själv och ge dig själv den tid och uppmärksamhet du förtjänar. Med våra hälsoövningar, solterrass och ångbad kan du skapa en balanserad livsstil och främja ditt välbefinnande. Besök oss idag och upplev den ultimata avkopplingen!