Välkommen till vår spa och wellnessavdelning!

Att unna sig en stund av avkoppling och välbefinnande är viktigt för både kropp och själ. På vår spa- och wellnessanläggning erbjuder vi en rad olika behandlingar och faciliteter för att du ska kunna njuta och återhämta dig på bästa sätt. Här finns något för alla som längtar efter en paus från vardagens stress och bekymmer.

Relaxavdelning

I vår relaxavdelning kan du slappna av i lugn och ro. Här finns sköna fåtöljer och sköna sittplatser där du kan bara vara och låta tankarna vandra. Koppla av med en god bok, lyssna på lugn musik eller helt enkelt sluta ögonen och bara vara i nuet. Ett perfekt ställe att komma till ro och återhämta energi.

Saltgrotta

En saltgrotta är inte bara vacker att se på, den har även många hälsofördelar. I vår saltgrotta kan du andas in det hälsosamma saltet som hjälper till att rensa luftvägarna och ge en känsla av välbefinnande. En stund i saltgrottan kan göra underverk för både kropp och sinne.

Kroppsbehandlingar

Våra kroppsbehandlingar är skräddarsydda för att ge dig en total avslappning och välbefinnande. Från massage till ansiktsbehandlingar och kroppsinpackningar, vi har allt för att du ska kunna njuta och skämma bort dig själv. Våra terapeuter är experter på att ge dig den bästa upplevelsen och se till att du lämnar oss med ett leende på läpparna.

Förbättra din hälsa och välmående

Att regelbundet unna sig tid för spa- och wellnessbehandlingar kan ha många positiva effekter på både kropp och sinne. Det kan hjälpa till att minska stress, förbättra sömnen, öka cirkulationen och ge en ökad känsla av välbefinnande. Ge dig själv den omsorg du förtjänar och boka in en stund för dig själv på vår anläggning.

Avslutande tankar

Vi ser fram emot att få välkomna dig till vår spa- och wellnessavdelning där du kan njuta av avkoppling och välbefinnande. Oavsett om du är ute efter en stunds avkoppling eller en mer intensiv behandling, så har vi något för dig. Ta hand om dig själv och unna dig en stund av välbefinnande hos oss!