Planera ditt drömbröllop på vår restaurang

Att planera ett bröllop kan vara en spännande men också utmanande uppgift. Det finns många detaljer att ta hänsyn till, från val av lokal till mat och dryck. På vår restaurang erbjuder vi bröllopsarrangemang som kan göra planeringen enklare och ge er en minnesvärd upplevelse.

Våra bröllopsarrangemang

Vi har erfarenheten och expertisen att hjälpa er skapa det perfekta bröllopet. Våra bröllopsarrangemang inkluderar allt från lokalbokning till mat, dryck och dekorationer. Vi kan anpassa arrangemanget efter era önskemål och behov, oavsett om ni vill ha en intim ceremoni eller en stor fest.

Vi erbjuder olika typer av bröllopspaket som kan inkludera välkomstdrinkar, trerättersmiddag, bröllopstårta och dryckespaket. Vår kunniga personal finns tillgänglig för att hjälpa er med allt från menuplanering till dekorationer och musikval. Vi strävar efter att göra er dag så speciell som möjligt.

Vegetariska alternativ

Vi förstår att många brudpar och deras gäster har olika kostpreferenser och behov. Därför erbjuder vi även vegetariska alternativ i våra bröllopsarrangemang. Våra kockar är experter på att skapa läckra och kreativa vegetariska rätter som kommer att imponera på era gäster. Ni kan vara säkra på att era vegetariska gäster kommer att njuta av sin måltid lika mycket som de som väljer kött eller fisk.

Brunchalternativ

För de som föredrar en mer avslappnad och informell atmosfär kan vi även erbjuda bröllopsbrunch. En bröllopsbrunch är ett utmärkt alternativ för de som vill ha en tidigare ceremoni och sedan njuta av en härlig brunch tillsammans med sina nära och kära. Vår brunchmeny inkluderar ett brett utbud av läckra rätter, från färska frukter och bakverk till varma och kalla rätter.

Boka din bröllopsmiddag idag

Om ni planerar att gifta er och letar efter den perfekta platsen för er bröllopsmiddag, kontakta oss idag för att boka en tid för att diskutera era önskemål och behov. Vi ser fram emot att hjälpa er skapa ett bröllop som ni och era gäster kommer att minnas för alltid.

  • Bröllopsarrangemang
  • Vegetariska alternativ
  • Brunch

Kontakta oss idag för att boka er bröllopsmiddag och få en minnesvärd upplevelse!