Festlokal i Stockholm

Inbjudan till årsstämma för Sveriges hotell

Hejsan allesamman!

Ingen kan ha missat att vi nu går med bättre tider med mindre restriktioner och det är därför dags att anordna den uppskjutna årsstämman. Vi kommer att slå ihop år 2020 och 2021 årsstämmor. Observera att vi därför inte kommer mötas i januari som vi brukar. Jag är otroligt glad att får meddela Er detta och ser jättemycket fram emot att få träffa Er alla.

Stämman kommer att anordnas i Stockholm i år. Till er som varit med länge och vet att vi brukar rotera mellan Malmö, Göteborg och Örebro,  och därför undrar varför vi valt att avvika i år, vill jag förtydliga att detta är ett besult om togs på det öppna zoom-styrelsemötet som delvis ersatta föregående års stämma. Det motiverades av en vilja att fortsättningsvis minimera onödigt resande och eftersom att vi har i särklass mest medlemmar i Stockholm valde styrelsen att i år hålla stämman här.

Datumet för stämman är officiellt lördagen den tionde december. Aktiviteterna kommer att smygstarta redan på fredagen med mingel och middag för de som anländer tidigare. Därtill kommer det hållas en avslutande lunch på Järva Krog klockan fjorton på söndagen. Huvuddelen och alla officiella beslut kommer dock ske under lördagen med start klockan tio.

I år har Järva Park hotell fått äran att anordna sammankomsten. Förvänta er ett förstklassigt mottagande i klassiskt tidlösa lokaler. Särskiljt känt är hotellet för sin fantastiska bastu och spa area. Alla deltagare kommer naturligtvis få möjlighet att utnyttja bad-avdelningen, det ingår i det totala priset. Under fredags och lördags eftermiddag finns det också möjlighet att boka diverse skönhetsbehandlingar och massage. Det går bra att hyra elsparkcykel med.

För att anmäla sig själv eller kollegor är det bara att maila till mig på denna adress. Meddela hur många ni är som kommer, om ni ha speciella matpreferenser, samt hur många och vilken typ av rum ni önskar. Sista anmälningsdagen är den femtonde november. Grundavgiften är femtonhundra, därtill tillkommer kostnaden för hotellrummet.

Vidare information, samt dagordning och kandidat-info, kommer att komma ut närmare stämman.

Hör gärna av er till mig vid vidare frågor eller funderingar. Jag ser fram emot att träffa Er alla!

Allt gott/

Helene Stensons,

Sammankallande sekreterare Sveriges hotell- och restaurangföretagare, kongress Stockholm.

Operativ chef konferens hotell friends arena.