Hotell i Sundsvall – Upptäck en stad full av evenemang och museer

Sundsvall, beläget i hjärtat av Sverige, är en stad som erbjuder en perfekt kombination av historia, kultur och underhållning. Med ett brett utbud av evenemang och museer är Sundsvall en destination som passar alla typer av resenärer. Oavsett om du är intresserad av konst, historia eller bara vill koppla av på ett lyxigt hotell, har Sundsvall något att erbjuda. Här är några av de bästa hotellen i Sundsvall som också erbjuder spännande hotellpaket.

1. Elite Hotel Knaust

Elite Hotel Knaust är ett av Sundsvalls mest kända hotell och erbjuder en unik kombination av historia och modern bekvämlighet. Hotellet är beläget i en vacker byggnad från 1800-talet och har bevarat sin eleganta atmosfär. Det är också känt för sin fantastiska restaurang och bar. Elite Hotel Knaust erbjuder olika hotellpaket som inkluderar biljetter till evenemang och museer i staden.

2. Clarion Collection Hotel Grand

Clarion Collection Hotel Grand är ett charmigt hotell som ligger i centrala Sundsvall. Hotellet erbjuder en mysig atmosfär och bekväma rum. Det är också känt för sin fantastiska frukostbuffé och gratis eftermiddagste. Clarion Collection Hotel Grand erbjuder olika hotellpaket som inkluderar inträde till olika museer i Sundsvall.

3. Scandic Sundsvall City

Scandic Sundsvall City är ett modernt hotell som ligger i hjärtat av Sundsvall. Hotellet erbjuder bekväma rum och en avkopplande atmosfär. Det är också känt för sin goda mat och trevliga bar. Scandic Sundsvall City erbjuder olika hotellpaket som inkluderar biljetter till evenemang och konserter i staden.

4. First Hotel Strand

First Hotel Strand är ett elegant hotell som ligger vid vattnet i Sundsvall. Hotellet erbjuder bekväma rum med fantastisk utsikt över Sundsvallsfjärden. Det är också känt för sin spa-avdelning och sin restaurang som serverar läcker mat. First Hotel Strand erbjuder olika hotellpaket som inkluderar spa-behandlingar och inträde till olika museer i Sundsvall.

5. Best Western Hotel Baltic

Best Western Hotel Baltic är ett modernt hotell som ligger i centrala Sundsvall. Hotellet erbjuder bekväma rum och en avslappnad atmosfär. Det är också känt för sin goda mat och trevliga bar. Best Western Hotel Baltic erbjuder olika hotellpaket som inkluderar biljetter till evenemang och konserter i staden.

Evenemang och museer i Sundsvall

Sundsvall är en stad som erbjuder ett brett utbud av evenemang och museer året runt. Här är några av de mest populära evenemangen och museerna i Sundsvall:

Evenemang:

  • Sundsvalls Gatufest – En årlig festival som erbjuder musik, dans och underhållning för hela familjen.
  • Musikens Makt – En musikfestival som lockar internationella artister och band till Sundsvall.
  • Sundsvall Open Trot – En travtävling som är en av de största i Sverige.

Museer:

  • Sundsvalls museum – Ett museum som berättar om Sundsvalls historia och kultur.
  • Birsta City Museum – Ett museum som visar Sundsvalls utveckling från en liten stad till en modern stad.
  • Kulturmagasinet – Ett kulturhus som erbjuder utställningar, konserter och teaterföreställningar.

Oavsett om du är intresserad av att delta i spännande evenemang eller utforska intressanta museer, kommer du inte bli besviken på Sundsvall. Boka ditt hotellpaket idag och upplev allt som denna fantastiska stad har att erbjuda!