Malmö är en av Sveriges mest populära städer att besöka, och det finns en mängd olika hotell att välja mellan. Oavsett om du letar efter ett hotell med spabehandlingar, som är husdjursvänligt eller nära museer, så finns det något för alla.

Spabehandlingar på hotell i Malmö

Om du letar efter avkoppling och lyx kan du välja ett hotell med spabehandlingar. Ett av de mest populära hotellen i Malmö med spa är Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Här kan du njuta av en mängd olika behandlingar, som massage, ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. Hotellet har också en bastu och en pool, så du kan koppla av efter din behandling.

Ett annat hotell med spa i Malmö är Elite Hotel Esplanade. Här kan du välja mellan olika behandlingar, som massage och ansiktsbehandlingar, och njuta av hotellets bastu och relaxavdelning. Hotellet ligger också nära Malmö Centralstation, så det är lätt att ta sig runt i staden.

Husdjursvänliga hotell i Malmö

Om du vill ta med ditt husdjur på semestern finns det flera hotell i Malmö som är husdjursvänliga. Ett av de mest populära hotellen är Scandic Malmö City. Här är husdjur välkomna mot en extra kostnad, och hotellet ligger nära många av stadens parker där du kan ta din hund på promenad.

Ett annat husdjursvänligt hotell i Malmö är Best Western Plus Hotel Noble House. Här är husdjur också välkomna mot en extra kostnad, och hotellet ligger nära många av stadens restauranger och butiker.

Museer i närheten av hotell i Malmö

Malmö är också känt för sina många museer, och det finns flera hotell som ligger nära dessa. Ett av de mest populära museerna är Moderna Museet Malmö, som ligger nära Elite Hotel Savoy. Här kan du se modern konst och utställningar från hela världen.

Ett annat museum som är väl värt ett besök är Teknikens och Sjöfartens Hus, som ligger nära Scandic Triangeln. Här kan du lära dig mer om teknik och sjöfart, och det finns också en mängd olika interaktiva utställningar för både barn och vuxna.

Sammanfattning

Oavsett vad du söker i ett hotell i Malmö, så finns det något för alla. Om du vill koppla av och njuta av spabehandlingar kan du välja ett hotell som Clarion Hotel & Congress Malmö Live eller Elite Hotel Esplanade. Om du vill ta med ditt husdjur på semestern finns det flera husdjursvänliga hotell, som Scandic Malmö City och Best Western Plus Hotel Noble House. Och om du vill utforska stadens museer kan du välja ett hotell som ligger nära Moderna Museet Malmö eller Teknikens och Sjöfartens Hus.