Göteborg som konferensstad - Clarion Hotel Post

Göteborg som konferensstad

När det kommer till västkusten så kanske inte möten och konferenser är det första man tänker. Utan det är doften av hav, solen som gasar, skön dialekt och så vackra klippor och fina små stugor. Sommaren i Göteborgs och dess omnejd är utan att predika slående vackert. Resten av året, det vill säga september till maj är Göteborg och stora delar av västkusten lika mötesitensivt som Stockholm och många andra delar av Sverige.

Konferens Göteborg – Ett inspirerande möte

När det kommer att boka konferens i Göteborg är självfallet utbudet stort och vilket konferenshotell som blir ens favorit är upp till var och en men tittar man på Clarion Hotel Post så är det verkligen inte ett hotell likt många andra. Det man gjort är tagit Göteborgs anrika posthus vid Göteborg central. Addera extra allt inklusive en pool på taket, då har man ett internationellt designhotell som helt enkelt erbjuder konferenser utöver det vanliga.

Göteborgs bästa läge för upp till 2000 personer

När man kommer in i Clarion Hotel Post och tar sig upp till 12:e våningen möts man både av utsikten utöver hela Göteborg och så även sviten Julius. Redan här känner man hur form, funktion och elegans möts i en formidabel kombination. De 21 konferenslokalerna gör det enkelt att få plats med alla deltagare. Det är lätt att forma sin konferens utifrån ens egna mål.

Hotellrum med stil

Att bo kvar under konferensen är oftast uppskattat, speciellt så när man bor så bra som på Hotell Post. Här finns allt från vanliga dubbelrum med 16 kvadrat och skön dubbelsäng till junior svit med elegant konst och stans bästa vy.

Efter en lång mötesdag kan det vara riktigt skönt att bara få slänga upp fötterna och koppla av, på hotellets spa. Här hittar du både en egen källa, ångbad och sköna behandlingar att boka. Clarion Hotel Post erbjuder riktigt bra upplevelse spa Göteborg. Se till att ni bokar behandlingar i god tid innan då det riskerar att vara fullt.

Vill du läsa mer om Clarion Hotel Post kan du besöka deras hemsida här Smslån natt.