Ett Hotell som har allt!

Det är sällan man hittar ett hotell som kan tillgodose alla ens behov! Genom mitt gamla arbete fick jag resa världen runt, och prova på nya maträtter, se och uppleva många olika kulturer, träffa många människor och framförallt bo på hotell i nästan alla länder jag besökte. Så efter att ha gjort detta, alltså bott på alla de hotellen, har jag kommit att bli en hotellexpert som har erfarenhet i alla kategorier. Och därför vill jag gå rak på sak och berätta för er, eller rättare sagt upplysa er om mina erfarenheter som jag har samlat på sedan många år tillbaka! För det första ska vi konstatera att ett hotell måste ha personal som kan det här arbetet, alltså proffs. Ett måste till är väl att rummen är komfortabla och håller en hög standard vad gäller allt! Då har vi fått första läxan: bra personal och bekväma fina rum, sedan kommer vi till vad hotellet har att erbjuda oss som gör det komplett, till exempel konferenslokaler av högsta standard med alla de små tillbehören som bara måste finnas! Spa och andra former av faciliteter som gör vistelsen behagligare är också av stor vikt. Och innan jag tar upp andra saker måste jag ta upp frågan om maten! Maten är bland det viktigaste på ett hotell och det förstås kombinerat med kunnig personal. Sist men inte minst måste jag säga att spela golf som är väl en passion för många av er ligger varmt om hjärtat hos mig med och därför ett hotell som kan erbjuda en sådan möjlighet alltså Golf, är väl ett extraordinärt hotell. Nu kan jag avslöja vad jag var ville berätta för er från början, nämligen namnet på ett hotell som inte bara har alla de saker och servicen som jag har nämnt ovan, utan många fler! Hotellet heter Körunda och det ligger bara en stenkast från Stockholm stadens centrum! Kan ni tänka er ett hotell som har allt? Ta och kolla de på deras hemsida så för ni själva se det.